2009-10-23

Studenter: Spara mer än 100% på öppen källkod!


Har du också haft ont om pengar i slutet av månaden, på grund av oförutsedda utgifter? Alla vet att det dedikerade studentlivet kräver mycket omkostnader i form av kurslitteratur, skrivmaterial och inte minst nudlar och ketchup.

Har du också gett upp att försöka skriva med penna? Har du tröttnat på att köpa nya suddgummin? Har ditt papper gulnat? Då kan du behöva en dator. Men en dator utan program är ju bara bra till att palla upp ett för kort bordsben, eller för att hindra papper att flyga iväg när du sitter i den dragiga föreläsningssalen. Alternativt att dänga den i huvudet på pluggisarna som alltid verkar få några ynka fler poäng än dig på de där salstentorna i Mikrobiologi, trots att du har antivirusprogram installerat på din nya dator.

Alla har vi varit med om att nätverket har varit segt, att det förbannade gemet har poppat upp och försökt ge oss hjälp med någonting som vi absolut inte har någon som helst avsikt att göra, eller att felsökaren har föreslagit oss att sätta i elkontakten till skrivaren som vägrar skriva ut vår omsorgsfullt överarbetade praktikrapport. Detta kan upplevas som stressande för många.

Nu har lösningen på alla dina problem kommit! Har du också undrat hur den där snygga, framgångsrika ass-kissern som sitter längst fram till höger kan ha ett sånt ständigt leende på läpparna hela tiden?

Du behöver inte vänta längre!

Tusentals oberoende experter har kommit fram till det allra bästa sättet att få din dator användbar. Genom år av förfining och raffinerat utvecklande över det senaste och nyaste inom kommunikationsteknik, ett fenomen kallat INTERNET (!) har forskare kommit fram till att det går att göra datorprogram som inte skinnar studenter in i märgen. Men vänta, det är mer!

Om du väljer program med så kallad öppen källkod kan du spara inte 10, inte 50 utan 100%! Ja, du läste rätt! Spara 100% av dina pengar och blås dem på vin, kvinnor och sång, alternativ läppstift, strumpbyxor och cigg. Men vänta, det är mer! Om du beställer inom 1000 dagar, får du inte bara

utan extra kostnad. Du får även det här ihopfällbara skäggot:


S:t Ignucius, i Richard Stallmans tappning.

En actionfigur som är få förunnat att ha i sin samling! Allt till det facila priset av NOLL KRONOR.

Tveka inte, ring redan idag!

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

;D