2008-11-07

Rolling stone gathers no moss

Läste precis att var femte svensk man vill ha Linda Rosing. Ha. Ha. Och Ha. Snacka om att ha taskigt urval i undersökningen. Vem har de frågat? Var det en kvantitativ eller en kvalitativ undersökning? Hur var frågorna utformade? Snälla låt mig få se.

And now for something completely different...

Förutom att jag somnar i soffan, med S arm omkring någon kroppsdel, någon annans ben här och någon knölig filt där, när vi tittar på film (varje gång, runt nio) så börjar jag nästan gilla att vakna helt otroligt underliga tider.

Idag: 04:29

Jag har då i runda slängar fyra timmar kvar tills skolan börjar och det är min tid. Min egen. Det är ju trots allt inte en jävel som är så dum att de går upp vid den tiden. Förutom jag.

Jag trodde förvisso att två och en halv timmas badminton och fyrtiofem minuters styrketräning igår kväll skulle göra att jag sov som en klubbad säl inatt, men tydligen inte. För övrigt var mina motspelare i badminton den sista timmen två gubbar mellan 40-60 och min medspelare var i samma ålderskategori. De spelar tydligen två gånger i veckan och har gjort det i tio år. Need I say att vi åkte på pisk? Det var uppenbarligen inte tillräckligt många gubbar på min sida. Jag måste börja träna.

På riktigt. Jag måste börja träna.

Man kan inte åka på spö av gamla gubbar.

4 kommentarer:

Thomas Tvivlaren sa...

Inte ens Fadde vill ju ha Blinda Trosing längre... Sedan kan man ju alltid fundera på hur man definierar "vill ha". Äh, hur man än vänder och vrider så blir det fel.

Låter som du har vänt dygnet rätt ur naturbiologiskt perspektiv. Sänggåendet och uppstigandet bör då sammanfalla eller åtminstone närma sig mörkrets inbrott respektive solens uppgång. :)

Buddy Jesus sa...

Du glömmer att det är solnedgång runt 15:30 här, och soluppgång runt 7:30.. ;)

Thomas Tvivlaren sa...

Haha, jag ger mig! Man kan ju iofs slita och dra rejält i "närma sig" så blir det ju nästan rätt... ;)

Peter sa...

Japp! Dags att börja! Detta hälsa en gubbe !

LJ