2008-11-25

Det drar ihop sig

Snart är det bara en vecka kvar innan jag måste ha klart utbildningsmaterialet för den kurs jag ska hålla för ett gäng utbildare på Medborgarskolan. Jag har knappt börjat skriva på det än och jag känner hur stressen kommer krypande. Samtidigt måste jag lägga ner en hel del tid på det andra projektet för Folkbildningsrådet, på samma gång som jag måste förbereda seminarieuppgiften på fredag, plus att det är temahelg den här helgen med massa föreläsningar som jag måste gå på.

Så nu åker GTD-wikin fram igen och det är dags att strukturera upp kvällarna och dagarna så att det inte barkar helt åt helsike. För övrigt måste jag träna och röra på mig så att jag inte atrofierar alldeles.

Jag skulle aldrig ha låtit mig övertalas till att åka skidor hela söndagen, helt enkelt. Dels försvann det värdefulla timmar som skulle kunna använts till arbete, dels har jag sån jäkla träningsvärk idag att jag knappt kan sitta rakt.

Men det är synd att klaga, det mesta går trots allt min väg nu för tiden och det är riktigt roligt att leva. På ett sätt är det jäkligt skönt att ha mycket att göra, när det trots allt går att strukturera upp tillvaron såpass att det bara är att bocka av gjorda sysslor.

Det är väldigt kul att vara jag just nu. :)

1 kommentar:

Thomas Tvivlaren sa...

Har känt i snart en veckas tid att något elände kryper omkring i kroppen men inte vill bryta ut så jag har också legat lågt med träning. Har inget hänt till imorgon så blir det dock träning. Får sådant jäkla sug efter onyttigheter när jag inte tränar också...