2009-02-24

Prostitution är en möjlig utväg

Jag börjar bli riktigt less på att hålla på och streta med att få tag på pengar. Och jag är jävligt trött på att ha så lite av dem att jag inte ens kan umgås med min son. Att jag själv lever på frukost, lunch och nudlar är väl en sak, men det går inte att ha sån standard för honom. Dessutom har jag inte råd att åka och hämta honom.

Utbetalningarna från mina olika uppdrag dröjer någon vecka till och CSN är som de är. Jag beviljades inget studiestöd förra terminen och blir därför automatiskt återbetalningsskyldig. För att få ut några pengar den här terminen krävs det att jag betalar in de pengar jag är skyldig för förra terminen. De kan inte dra av de pengarna på en eventuell utbetalning, utan måste ha in pengarna för återbetalningen först. För att få ut pengar måste jag betala in pengar. Som jag inte har. Moment 22. Vem fan tänkte ut de här reglerna? De måste haft riktig otur när de tänkte.

Så jag överväger att sälja min kropp. Jag vet inte dess strikt monetära värde, men den verkar i alla fall vara ganska populär när den är gratis, så det är värt ett försök.

Eller så slutar jag gnälla, proppar i mig nudelpaket, jobbar på utav helvete och njuter av när pengarna från CSN, FBN och Medborgarskolan ramlar in nästa vecka. Så får det nog bli.

Jag måste skaffa mig en stadigare inkomst.

1 kommentar:

Daniel Holm sa...

Har du kollat på Flight of the Conchords serien, eller? :P Om inte, så se den! Asvnitt S02E04