2009-02-05

Hyperaktiv

Jag tänkte att om jag spelar badminton i två timmar så blir jag trött och kommer att sova som en prins. Det i kombination med att ha burit ett helt bohag på två personer borde göra susen. Ekvationen fullkomligt skriker god nattsömn. Det blev inte riktigt så. Istället sitter jag här adrenalinstinn som en pitbull som får syn på springande barn.

Det har varit två rätt intressanta dagar. Dels har jag varit ute och filmat de som plogar Medvinden, en rätt rejäl skridskobana på Storsjön. Att sitta i den lilla jeepen var väl en sak, även om snubben som körde den sa att "du får inte ha säkerhetsbälte på dig, ifall vi går igenom" och visade hur vi på ett snabbt och enkelt sätt skulle kunna flippa bort taket så att vi kunde ta oss upp till ytan. "Vi har ungefär fyra minuter på oss att ta oss upp innan vi fryser ihjäl". Istället för ett par tärningar hängandes i backspegeln hade han ett par isdubbar. ETT par isdubbar, märk väl.

Att kliva in i den gigantiska Valmet-traktorn med en stor jävla ishyvel bakpå kändes om möjligt ännu mer otryggt. Det var tur att jag var så upptagen med att filma att jag inte hann oroa mig.

Idag har jag istället flyttat bohag. Jag och vän A har kånkat och burit jävlar-i-mig nog för flera veckor framöver. Fem timmar tog det allt som allt. Nu ska jag bara uppamma orken till att skapa en Blocket-annons och sälja av skiten. En del är som tur är redan på gång att säljas ändå, utan annons. Min nuvarande kontobalans är 23 kronor och 80 öre. Det kommer man inte vidare långt på. Tur att det finns billiga nöjen att välja på.

Jag borde nog ha lite stryk. Jag är så jävla pigg.

1 kommentar:

Anders sa...

Hej Matias! Detta blir off-topic, men jag hoppas du godtar det.
Nu har jag hunnit ikapp, sen vi träffades på Paus.
Har vidtalat min bror. Han har just nu ingen Pub. Den är stängd för det har flyttat in folk som festat för mycket, och lämnat otrevligt efter sig.

Hade tänkt göra en liten bloggning om vårt möte, men blåste just nu bilderna jag tog på dig.
Skulle ladda över till datorn från kamera, valde att deleta i samma svep på kameran.
Det blev bara delete.... Och idag som jag tog så snygga bilder på barnen när de åkte hundspann!
Nåja.
Vi hörs - och tack för senast!