2006-11-09

Jag är en konspirationsidiot

Under några kvällar har jag sett på olika filmer gällande elfte september 2001. Gemensamt för alla är att de anser att hela sanningen inte är sagd. Vissa filmer driver teser att Bush och hans neokonservativa drönare konspirerat att ta över världen i någon gammal nazistisk inkarnation av Illuminati, att Arnold Schwarzenegger, vars pappa tydligen var aktiv nazist, drömmer om att bli kung av världen men först bli president i USA genom att upphäva "the second amendment" osv.

Andra försöker visa på att Flight 77 som kraschade in i Pentagon inte var ett Boeing 757 utan en kryssningsmissil, eller ett spaningsflygplan ur US Airforce. Ytterligare filmer visar på indicier att missiler avfyrades från de plan som flög in i tvillingtornen och andra filmer att både WTC 1 och WTC 2 samt den byggnad som inte träffades av ett flygplan men ändå störtade till marken rakt upp och ner, World Trade Center 7, inte kollapsade utav naturliga orsaker utan revs med sprängämnen.

En doktor Steven Jones vid Brigham Young University har skrivit en forskningsrapport gällande just demolerings-teorin som är ganska intressant läsning. Det är det enda jag har hittat som inte är komplett skitsnack och aluminiumhatt-teorier av konspirationsteoretiker. Alla andra teser som drivs verkar ha minst en del som känns, jaha, men "okej".

Sen fann jag guldkornet som jag ännu inte hunnit faktakolla nåt större, men som ändå känns mycket trovärdig,
9/11: Press for truth.

På bloggen Screwloosechange har jag hittat fyra delar kritik som inte har så mycket att anmärka som den vanligtvis har om alla andra filmer:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Det går att ladda ner filmen så man slipper sitta på Google Video och titta på den online. Mitt säkra kort om man bara ska se en enda konspirationsfilm om 9/11.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Vissa filmer driver teser att Bush och hans neokonservativa drönare konspirerat att ta över världen i någon gammal nazistisk inkarnation av Illuminati". Tihi. I like it when you do that, skriver en massa ord jag inte fattar ett skit av. Det är sexigt ;)