2007-10-18

Anmälan av Microsoft till Konkurrensverket - Uppdatering

Det är egentligen inte så mycket att skriva om själva anmälan, Konkurrensverket har sedan sitt mail om att de emottagit min anmälan varit alldeles tyst. Dock kan jag meddela att det har blivit viss rapportering i media:

IDG skriver om det, Östersundsposten och Länstidningen Östersund likaså, och en liten TT-notis i DN, DinaPengar.se samt Sundsvalls Tidning. De sista är dock allt annat än utförliga.

Känns bra att det går att åtminstone väcka lite debatt på sina håll. Jag återkommer när beskedet kommer från Konkurrensverket.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Thomas Tvivlaren sa...

Klockrent och kul med uppmärksamheten! Konkurrensverket är för j-a vekt i det här landet... Om de bara visste hur det funkar på insidan!

Buddy Jesus sa...

Ja, då hade det blivit intressant. Problemet är ju att bevisa saken med dokument. Till det krävs ju insider-information och den är nog inte helt lätt att komma åt.

Man kan ju hoppas att KKV tar till sig EU-domen mot Microsoft på något sätt.

Anonym sa...

Been there tryeed that...
som sagt har provat ett par gånger..

Inte en chans att de lyssnar..De är för rädda för att lyfta ett finger.

Tror som många andra som inte blir reklamsaliga när de ser det pursöta :-) lilla fönstret sväva iväg över salu-diskarna "och skärmarna" i datorbutiken på hörnet...

Att någon sate på KKV
har vissa intressen i MS men även andra inom regeringen har ju intresse inom MS, de kör ju det allihopa med som du innan sagt moment 22..

för ingen KAN eller VÅGAR
sätta sig upp mot Microsoft och dess penning-stinna verklighet....

Du skriver super alltid kul läsning..

Party on dude !
MVH Gnuru