2007-10-19

8 saker jag inte tänker ge någon chans

Efter en utmaning (uppmaning?) från Joshua_Tree, kommer åtta saker jag inte tänker ge någon chans.

1. Windows Vista. Med DRM-världens motsvarighet till tvångströja och hejdlösa systemkrav bara på pappret, vilket innebär ännu värre i verkligheten säger jag tack, men nej tack.

2. Aftonbladet TV. Att ha eländet i pappersform och behöva möta löpsedlarna med jämna mellanrum räcker.

3. Telefonförsäljare. Man borde inse att själva mediet är felvalt redan från början. Att de sedan är sådär äckligt klämkäcka också, det adderar ju bara till motiveringen att be dem flyga och fara.

4. Björn Ranelid. Att ha behövt se honom på bokmässan, solariegråbrun i en spännig väst räcker långt. Att han dessutom hävdat att Jan Guillou är "avundsjuk" på hans framgångar är ju bara löjligt. Att jag kommer läsa någon av hans böcker med de meriterna är helt uteslutet.

5. Vanilla/Cherry/Whatever Coke. Detta är lite som Kalles randiga med banan, eller makaroner, rhode island och lingonsylt. Det går liksom inte ihop och det hörs på namnet. No way.

6. Foppatofflor. Som min son sa: "Dom där har ALLA". Han var då drygt tre och ett halvt år. 'nuff said.

7. Tatueringar. Orka sitta där på sin ålders höst och ha ågren för nån grön oformlig symbol som man i fyllan och villan taggat dit mot bättre vetande och hela tiden har fullt sjå att täcka över, alternativt tvingas ta bort med ett antal laserbehandlingar. Möjligtvis kan jag tänka mig såna man får med i Kalle Anka & Co.

8. Fläsklägg och rotmos. Aldrig i helvete.

Jag orkar inte sprida vidare. Gör't den som vill.

2 kommentarer:

Thomas Tvivlaren sa...

Med Homerröst: "Mmm...makaroner, rhode island och lingonsylt!" *asg*

Anonym sa...

Vista rockar. Ju fler som kör det destom mer jobb för mig :-)

/F