2008-06-09

Veckolång demonstration mot FRA

Då var mitt projekt påbörjat, trots dålig uppslutning i Slogan-tävlingen. Jag har varit på stan och fixat mig ett 50 x 70 centimeters studentplakat som jag ska bära runt på till och med den 17 juni. Nästa steg är att kopiera upp flygblad.Det kostade 468 (fyrahundrasextioåtta!) spänn, men det var det värt. Mest för att jag känner att jag inte skulle kunna leva med mig själv om jag inte gör allt jag kan för att stoppa det här lagförslaget.

Jag vill inte lämna efter mig en stat där människor ska behöva censurera sig själva för att kunna leva ostört. Jag vill inte behöva förklara för mina barn att det här drevs igenom på min tid, när allt jag har att skylla på är en overksam media som lägger locket på.

Jag vill kunna hålla huvudet högt och säga att jag gjorde allt (lagligt) som stod i min makt för att stoppa det här absurda integritetsingreppet.

Nu har jag förvisso begått ett upphovsrättsbrott, genom att sno ögat från Svenska lottakåren. Ögat är symbolen för "Manifestation mot massvåldtäkt som vapen", lite färgmodifierat. Jag tyckte att det på något sätt var passande.

Nedan är JPG-filen som jag gjorde i Scribus. 8268 x 5906 pixels i upplösning 300 dpi:Använd den om ni vill.

Andra röster: Fredrik Federley, Annie Johansson, Bloggen Bent, Syrrans granne, Enligt min Humla, Alter Ego och Magnus Andersson

Andra bloggar om , , , , ,

9 kommentarer:

Thomas Tvivlaren sa...

Handlingar säger mer än ord har någon sagt. Grymt bra initiativ!

Buddy Jesus sa...

Tack. Hellre göra allt jag kan nu, än att misströsta efteråt och våndas över att ha kunnat göra mer... :)

Nils sa...

Fantastiskt bra!

Hälsningar Nils

Buddy Jesus sa...

Kan efter första dagens protester säga att jag känner mig som ett UFO mesta delen av tiden, där jag går med mitt plakat. :)

Men människor läser i alla fall, förhoppningsvis så går några in på stoppaFRAlagen.se och läser.

Idag ska jag börja dela ut broschyrer och gå på tidningsredaktioner.

Thomas Tvivlaren sa...

Nyttig erfarenhet dock... :)

Även om jag ännu inte anammat plakatbärandet så har jag ju diskuterat med allt med puls och jag kan tyvärr känna igen mig i den där UFO-känslan. Folk är så aningslösa och dåligt insatta att det är lätt att känna sig som den felande länken när det egentligen är tvärtom. Vi har en lång kedja med mestadels felande länkar. :(

Du har säkert redan koll men ett tips kan vara att göra det lättare för folk att ta till sig vad som nu är på väg att hända genom att förenkla. M.a.o. istället för att rapa upp någon Riksdagspromemoria så kan det vara bättre med något dylikt:

"I vilket land har den största automatiserade statliga övervakningen existerat?

1) Tyskland (under Hitler)
X) Östtyskland (under Honecker)
2) Sverige efter 17:e juni (under Reinfeldt)"

Eller varför inte så här:
"I Sverige är demokratiska grundpelare som brevhemlighet och meddelandeskydd grundlagskyddade. I Sverige kommer också från 17 juni samtliga medborgares e-post och internettrafik att avlyssnas. När skickade du senast ett vanligt brev? När skickade du senaste ett e-mail? Tycker du att det är mindre viktigt att din e-post inte läses än att dina brev inte får sprättas upp?"

Stå på dig och håll oss underrättade!

Anonym sa...

Du gör ett bra jobb, jag ska klottra ner en vit t-shirt med ett liknande budskap själv. Detta måste stoppas.

Buddy Jesus sa...

en uppdatering: del 2

Anonym sa...

Bra Buddy Jesus

Eftersom LISSABONFÖRDRAGET måste godkännas av samtliga 27 medlemsländer för att kunna träda i kraft. säger ett land NEJ så är det denna Diktatoriska Grundlag SLUT.

SVERIGE RÖSTADE 2003 NEJ TILL VALUTAN EURON! I LISSABONFÖRDRAGET FANNS VALUTAN EURON MED I TEXTEN!

Irländarna röstade NEJ med siffrorna 53,4 mot 46,4. Men kom ihåg dom ger sig inte dessa Privata krafter inom Centralbankssystemet, Committee of 300, Bilderberggruppen,

ATT BYGGA EN SUPERSTAT
http://www.lilliput-information.com/supstat.html

Dr John Coleman beskriver hur dessa krafter tror på erövring, krig, byggande av extrem socialism, speciellt med hjälp av de nya tekniska framstegen inom elektroniken samt Revolutions in Military Affairs För att nå ett tillstånd av total kontroll, massiv skuldsättning vilket i sin tur ger dom en social kontroll av alla befolkningarna med, förslavning som följd. Vilket slutar med utarmning av Natur resurserna, miljön! Eftersom deras Krediter som skapas ur tomma intet, ca. 6-8 % kapital täckningsgrad resten av krediterna är luft 92-96%! Som President Bill Clintons mentor Prof. Carroll Quigley beskrev enkelt hur vårt banksystem i verkligheten fungerar!

Vi betalar sedan dessa krediter med hjälp av allt större resurser ta ur Moder Jord, som sakta förstörs av den cancer artade exponentiella tillväxten vi lever under! Vilket vi ser snart sagt överallt via Internet, TV, och tidningar!

Deras skapelse IMF och Världsbanken (Driver envetet fram kravet på 10 timmars arbetsdag, 6 dagars arbetsvecka) grundas vid bedrägeri berget (Mount Deception) på hotellet Bretton Woods Så dom har nog redan börjat ta fram Plan C, som låg färdigt på hatthyllan!

Vad Plan C kommer att innehålla är samma Fördrag som de franska och nederländska väljarna röstade NEJ till vid EU:s förslag till konstitution 2005, vilket var Plan A. Lissabonfördraget som nu förkastades av Irland var i-stort samma, Plan B skillnaden var kan man säga var färgen på fördragets pappers omslag!

Källa: http://www.globalworldnews.st/

Anonym sa...

Hej! Jag förstår att du gör något som du tror på och tycker är viktigt! Man att använda vårt öga eller på något sätt vårt uttryck för verklighetens massvåldtäkter känns inte respektfullt eller genomtänkt av dig och inte alls passande(förrutom varumärkesintrång i sig) Än mer viktigt är att inse det ofattbara vad dessa kvinnor utsätts för och därför ber jag dig att ta bort allt samröre med vårt budskap, med respekt för dessa kvinnor!
Informatör
Svenska lottakåren